850 8174 4

Fang de smukke øjeblikke i dit liv....

Mens du venter på miraklet...
At få taget billeder under graviditeten er en vidunderlig måde at indfange de smukke øjeblikke i en kvindes liv, mens hun venter på sin lille mirakel.
Det er en chance for at skabe minder og dokumentere denne særlige tid i en kvindes liv.
Du kan vælge at få taget billeder enten alene eller sammen med din partner og eventuelle søskende til den kommende baby..

Planlægning - men valget er dit....

  • Om du planlægger graviditetsfotograferingen midtvejs i graviditeten, når maven er stor nok til at vise, at et nyt lille liv er på vej,men stadig ikke for stor til at du evt. føler dig ubekvem under fotograferingen
  • Eller du vælger at vente til det er "lige oppe over" overlader vi fuldstændig til dig - vi skal nok sørge for at det bliver en god oplevelse både for dig og den lille på vej.

Vi sørger for at det bliver en god oplevelse
At blive fotograferet som gravid kan være en meget speciel og mindeværdig oplevelse.

Det kan føles overvældende og nervepirrende, men samtidig kan det også være utroligt sjovt og givende.

Graviditetsfotograferingen er en mulighed for at fremhæve den skønhed, som kommer med at bære et lille liv, og skabe varige minder.
Det kan føles både intimt og personligt, men samtidig også meget smigrende og styrkende.

Som fotograf vejleder vi dig i forskellige positurer og indstillinger, der vil få dig til at se bedst mulig ud på billederne.
Det er en god idé at medbringe forskelligt tøj og rekvisitter, som du ønsker at have med på billederne, såsom babytøj, bøger, eller noget andet, der har en særlig betydning for dig.

Alt i alt kan oplevelsen af at blive fotograferet som gravid være en særlig og mindeværdig oplevelse, som vil give dig smukke minder om denne unikke tid i dit liv.

Det praktisk
Vi bruger både vores eget mobile studie og StudieGo som ligger på en fast lokation i Hvidovre.
Valget af studie afhænger til dels af hvor meget du har lyst til at være i vante omgivelser når vi fotograferer, men også af, hvilken type billeder
du har bestemt dig for at vi skal lave af dig og din kommende baby.
Vi fotograferer også "on location" dvs. på en lokation udendørs el. andet efter dit ønske.
Den røde tråd i vores arbejde er at det skal være behageligt for dig, så du mindes det som en god opevelse hver gang du ser billederne.

Link til priser.
Bemærk, at der er specielle aftaler omkring brugen af StudioGo, som bl.a. gør at vi bliver nød til at opkræve depositum forud, til dækning af studie lejen.
Hvis du bliver forhindret i gennemføre fotograferingen og du ikke melder fra senest 5 dage før, skal vi alligevel afregne leje af studie.
Melder du afbud tidligere end 5 dage før, får du selvfølgelig depositum for studieleje retur.

850 8200 Edit 2