850 2840 2 RT4M

 

Kontaktoplysninger

Ole Flavio Thielemann
Bygaden 56B
DK-2630 Taastrup
+45 4243 4654
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
ole-thielemann.dk

Du er velkommen til at kontakte mig via sociale medier som Messenger eller ringe angående spørgsmål vedrørende kurser eller fotograferingsopgaver.

Jeg vil besvare opkald, hvis du ringer mellem kl. 9-16 og efter kl. 20. Da jeg ofte har aktiviteter uden for huset, er der en risiko for, at du vil tale med min telefonsvarer. Du kan altid efterlade en besked, og jeg vil vende tilbage til dig så hurtigt som muligt, når jeg har tid.

Logox

"It's all about you and a little bit about me..."

Som FOTOgraf har jeg lært mig selv fotografering og billedbehandling siden jeg var 16 år gammel på en sjov måde - ved bl.a. at arbejde i mørkekammer, fremkalde film og undervise i teknikken.

work smarter

Jeg fotograferer og underviser primært af lyst og fascination og ikke på grund af et behov for indtjening. Dette giver mig friheden til at vælge opgaver, som giver mig en oplevelse og ikke blot er hurtige penge eller kedeligt arbejde.

Min passion for fotografi og teknikken bag driver mig til at arbejde hårdt for at forstå og udnytte det fulde potentiale af teknikken.

Kurser & Workshops

Jeg har undervist i alt vedrørende fotografering i 35 år, og i den tid har jeg lært mange, hvordan de kan få kontrol over deres kamera og dermed tage bedre billeder.

Keep It Simple

Undervisningen, som har bestået af kurser og workshops, har altid været tilpasset den konkrete situation, men har altid haft fokus på et "keep it simple mindset".