850 2840 2 RT4M

 

Kontaktoplysninger

Ole Flavio Thielemann
Bygaden 56B
DK-2630 Taastrup
+45 4243 4654
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
ole-thielemann.dk

Du er altid velkommen til at kontakte mig via SOME, f.eks messenger el. ringe vedr. spørgsmål om kurser eller foto opgaver.

Jeg besvarer dit opkald hvis du ringer mellem 9 - 16, men også efter kl. 20 - men da jeg har en del aktiviteter ud af huset, kan du risikerer at tale med min telefonsvarer.... læg en besked og du skal nok høre fra mig så hurtigt jeg har tid.

 Logox

It's all about you and a little about me..

Jeg er selvlært FOTOgraf og har fotograferet siden jeg var 16 år. Jeg har lært fotografi og billede behandling på den sjove måde - dvs. ved at stå i mørkekammer, fremkalde film og undervise i det tekniske.

work smarter

Jeg fotograferer og underviser fordi jeg synes det er sjovt og spændende, ikke pga. behovet for indtjening. Det betyder at jeg kan vælge opgaver som giver mig en oplevelse og som ikke bare er hurtige penge el. andet kedsommeligt arbejde.

Jeg brænder for teknikken og arbejder hårdt for at forstå og bruge den til det yderste.... 

Kurser & Workshops

Jeg har undervist i alt som vedrører fotografering i 35 år. Jeg har lært mange hvordan de får kontrol over deres kamera og dermed bedre billeder.

Keep It Simple

Undervisningen har været kurser og Workshops og materialet har været skræddersyet til situationen, men altid med udgangspunkt i "keep it simple mindset"....